2022-09-19 343 views
🍵Matcha Croissant $28中意食抹茶味食物嘅朋友好啱買嚟試下 抹茶味超濃 偏甘👍🏻🥐Classic Croissant $26個人認為食牛角包無論去到邊 經典款都一定要食 始終間間味道口感都唔同 而呢間既對我嚟已經超越左BxxxHxxxx😝🍒Raspberry Cloud Croissant $30呢款真有驚喜 食落有微微蛋白香 可以試下番焗 口感更佳🤤唯一有到唔好 就係佢哋係入袋既 買到番屋企蛋白霜好多會痴住喺紙袋🥲🤫Matcha Scone $24意料之外 原本只諗住買牛角包 咁要買4個先有大袋 就揀埋 點知大有驚喜 抹茶味仲濃過抹茶牛角 而且軟硬適中 口感極佳 一定要試下👍🏻😭

🍵Matcha Croissant $28
中意食抹茶味食物嘅朋友好啱買嚟試下 抹茶味超濃 偏甘👍🏻

🥐Classic Croissant $26
經典牛角包

呢款真有驚喜 食落有微微蛋白香

🤫Matcha Scone $24
抹茶英式鬆餅

Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
經典牛角包
抹茶英式鬆餅