2020-05-06 2448 views
尖沙咀餐廳環境裝飾真的吾錯。一個月已安排窗口位的預訂。因為在疫情情況有餐牌七折優惠。那和家人慶祝聚會。本有任食餐牌人頭收費。但我們希望食到有質數的食物。所以決定選散餐會豐富些。期望越大失望越大。只是來享受餐廳環境及裝修根本不符合食者的滿足最失望服務每次都要找人協助。坐左五分鐘仲要叫人比餐牌。接侍員又吾問食仼食定散餐。仲係四位比一本😏。散餐食物賣相又細份量。想影相賣相也欠奉。平時都會影相先進食。大排擋的味道還應好味十倍。焗蟹蓋完全$168一個。點完菜吾夠五分鐘就有蟹蓋吾投訴吾解釋。完全吾係即做。凍冰冰。竟然係任食內的食物來招呼我們。最離譜係前菜話梅蝦$128左右。簡單凍蝦有花雕味旁邊有二粒所謂陳皮話梅的貴價家常菜。真的不可接受的菜色。最後食完所有餸。又要叫人安排收枱起蛋糕。收一半又吾收埋銀器。需然仼食令這餐廳滿坐。但應該好好安排客人選擇什麼餐食而服務不同位置。完全令我們對這中菜館沒有水凖進食😷電話又長期打不通。要生意冇服務
2020-05-05
Celebration