2016-10-21 1491 views
即使燈光昏暗,仍不失情調氣氛餐包係意大利香草包,本身已經有少少olive oil,新鮮暖lublub,搽左牛油勁好食,因為無咁乾。食完一舊接一舊!Eggplant Lasagna爽口嘅矮瓜,slice左做一塊塊,整熟再加香料舖做一個千層咁,表面加左芝士同pesto,食落嘅味道真係好似千層麵!上面嘅苜蓿都好fresh,點pesto食令口感唔會太草。Parma Ham and melond ham好似唔洗錢咁,勁多!質素唔係好高級嗰d,不過絕對唔係cheap野!底下放左好多melon,好甜,上面淋左少少黑醋,3樣野一齊食我真係第一次!原來係咁樣嘅!慢煮紐西蘭羊仔架慢煮呢期咁hit真係實至名歸!點解肉質可以咁軟滑!無得輸!薯蓉一食就知係手打!口感有粗有幼!~超creamy!落左cream同牛油煮!雞脾菇都係牛油煮,好香。中間切開,粉紅色嘅肉,好柔軟!西班牙式燒乳豬平時中菜嘅乳豬淨係食層皮,呢個係食d肉!佢層皮勁薄,脆到薯片咁!醬汁係自己調同煮嘅,少少酸甜,杰杰地。真係豬有豬味!用咩豬肉先會煮到咁有豬味?每啖都係肉,好軟滑,燒到仲keep到肉汁。法國cider,口感似香檳,dry嘅,4.5%a
即使燈光昏暗,仍不失情調氣氛
Eggplant Lasagna
Parma Ham and melon
慢煮紐西蘭羊仔架
中間切開,粉紅色嘅肉,好柔軟!
西班牙式燒乳豬
法國cider,口感似香檳,dry嘅,4.5%alc, 好重苹果味!汽泡唔多。
Lychee特飲,有粒菇枝肉,飲落荔枝味好清新,唔會太甜,好易飲,我仲好快飲晒