2020-11-09 3425 views
一早入嚟酒店 staycation 急急腳check-in完就梗係想好快咁食個晏,之後就周圍去玩啦! 今次終於嚟咗唔係間間迪士尼酒店裏便都有嘅自助形式餐廳。星航圖餐廳食❤️我哋點咗烤雞肉、牛油果星航圖扁麵包同埋焗鮮茄豬扒黑松露飯。扁麵包上嘅雞肉同牛油果🥑嘅份量都唔少,包上面加咗牛油果醬同埋沙律醬令到麵包冇咁乾身,而且麵包焗得脆脆地,啱晒鍾意食香口野嘅我。鮮茄豬扒飯嘅醬汁都好多,啱晒小朋友。炸豬扒唔太油而且咬落口一啲都唔韌,飯裏面黑松露嘅味道唔太多,因為黑松露放咗響側邊,最啱我可以選擇食定唔食❤️兩個主菜都會跟大大碗忌廉湯,好有兒時嘅味道啊。分量十足,食到我哋攬住個肚。
我哋點咗烤雞肉、牛油果星航圖扁麵包同埋焗鮮茄豬扒黑松露飯。