2018-05-21
星期一晚上,Shine早在7時已差不多滿座。我們倆被安排坐在近入口的大吧檯。一坐下來侍應就奉上餐牌,總共有4、5份,很多選擇。上次黎食brunch既時候已經覺得佢地既炸魷魚好好食,今次當然要encore!主菜方面,我地叫左一塊牛扒同一個飯share。首先想講呢個angus steak真係非常高質!我地叫medium,完全唔會overcook,食落好軟腍又多肉汁,就算唔點燒汁都非常入味,食到停唔到!加上佢真係足足10安士,好夠份量😂呢個四式芝士南瓜意大利飯賣相就一般,但味道的確唔錯!每口飯都超級cheesy,見住啲芝士拉絲都夠哂滿足。但南瓜粒就切得太大,同埋煮得唔夠耐有啲硬😂 另外,我地叫左一杯yoghurt同一杯smoothie。兩杯賣相都好靚,難怪每枱都有叫!食完面頭啲cream再飲哂成杯野真係大滿足😊
主菜方面,我地叫左一塊牛扒同一個飯share。
四式芝士南瓜意大利飯
四式芝士南瓜意大利飯