2023-08-03
同朋友去尖沙咀shopping , 朋友介紹下試吓呢間位於尖沙咀嘅海鮮餐廳,因為佢嘅食物新鮮而且好好味😊.我哋先點咗兩杯手調飲品,分別係Nana On Flow同Berries On Flow。兩杯都好好飲,係一啖開胃嘅好飲品。.再嚟就係Signature Combo AShake shake海鮮袋- 共有硯、青口、八爪魚仔、翡翠螺、海蝦、原隻魷魚、馬尼拉硯、小墨魚仔、小龍蝦、鮑魚仔同扇貝,可任意選3款.呢道菜係一個超豐富嘅海鮮拼盤,有好多種唔同嘅海鮮,我哋揀咗海蝦、原隻魷魚同埋扇貝,再加上卡薑蒜蓉汁(微辣)。這道拼盤唔單止新鮮,味道都非常好,原來卡薑蒜蓉汁咁好味同海鮮原來咁夾,仲有,Staff會喺你面前幫你shake個海鮮袋,確保每樣海鮮都佈滿醬汁😋.煎刺生級帶子扁意粉呢道菜好細緻,帶子好新鮮係剌身級,好大隻。煎得啱啱好,同埋配上扁意粉嘅細滑口感,真係好好味。.總括而言,呢間海鮮餐廳係尖沙咀好方便,唔論係食物定係服務都好出色。如果你係一個海鮮愛好者,呢間餐廳絕對係一個唔可以錯過嘅好去處!
再嚟就係Signature Combo A
Shake shake海鮮袋