2024-03-21 826 views
2024-03-21 見openrice評語不錯,一行6人去慶祝生日,點知中大伏,我諗住預早半個鐘攞蛋糕去放雪櫃,有個西臉韓仔應該係老闆,完全冇反應,好唔情願地將個蛋糕放入雪櫃,我心諗我要求應該唔過分吧?之後開始食,發現啲野真係極之唔新鮮,牛肉用好重調味,甜到難以接受,豬肉,雞肉無味,最正常係個飯同辛辣麵😂😂到最後諗住食埋蛋糕走人,點知西面韓仔老闆行過嚟,用啲小學生英文話仲有十分鐘,過咗時要收service charge,首先我未夠鐘;第二,果陣10點,隔籬枱枱都係冇人,俾人開開心心,唱埋首生日歌都有難度?奉勸大家,千祈唔好去食,不論食物質素定服務,都係一樣垃圾,如果想食「韓式西面」,可以嚟試試😅😅
2024-03-21
Celebration