2017-02-26 866 views
昨天晚上跟朋友到旺角食晚飯,朋友提議食烤魚。是上網查閱有咩好食,我們,行下行下見到有一間叫丁丁烤活魚的舖子,即刻上網看看openrice,見到,相片及評語都不錯,便排隊等位,我們大概等了半小時才入去,首先叫了一盤。烤魚,是鉗魚,但感覺不像新鮮的,感覺像一早烤好,放在一邊,等有客人叫,即時放落烤盤再焗熱再上枱,因為魚肉好鞋,其實衹是它的,調味跟湯底掩飾魚的不新鮮,最緊要的事,條魚都要二百幾蚊,一啲都唔平,另外,其他配料,都很小巧,易都係不便宜。例如芋頭得幾片全份,餐肉6片薄切,唉!味道普通,材料縮水,價錢偏貴,仲要規定時間食完埋單,再見,不會再俾$你洗
四川