2019-08-24
同同事去食依間lunch,發現而家lunch好抵食,點解會咁講呢。店員會問你食放題定定食,咁我地lunch hour得1個鐘,當然定食就算啦。原來佢既前菜小食你可以任拎任食,依佢收個價錢都係你叫定食既價錢炸!以下就定食既餐牌同價錢,你會見到都係around $50-$80到,但佢包埋甜品野飲小食所有野。好,咁講返d野食先,小食就有各種各類既,但我冇影到,不過好食個d我就有影到我就拎左中華沙津,泡菜,炸薯條,仲有豉油雞翼,但我想講如果你係鍾意食雞翼你係會停唔到,我未食個定食都已經食左6隻haha,依d野食就冇乜好評論,只係普通既菜式。首先我叫左個極尚海鮮丼拼炸物,但個飯太酸,而且d魚生食落都唔得完全食得出個味道係水準以下,不過$52依個價錢可以食咁多都算係咁。