2023-08-29 862 views
香港食店執笠係一定有原因,1837分入座,2000 Last Order,一坐低已經即落第一張單,送嚟嘅嘢係齊,第二轉,1915分落單,等到1938分,有個男侍應走埋嚟叫我哋埋咗單先,我話我1915分落嘅第二張單一樣嘢都未嚟,已經叫我埋單,仲要2000 Last Order ,個男侍應同我講「得得得…啲嘢就到」,點知又等到1945,呢個男侍應又話「幫你追咗」,最後1950食物上枱,但…………錯晒,於是我睇返張Order,小喇叭………係店員响1948自行幫我落,唔怪得錯啦,埋單600百,食咗餐咁嘅飯,完全明白點解呢間嘢做到星期日就執笠,食店做到咁,就唔好怪無生意!
2023-08-29
2023-07-25 1112 views
.◾️◾️◾️ 【 ✨銅鑼灣高質任食放題✨ 】 ◾️◾️◾️▎任食海鮮刺身 更設有小龍蝦酸菜魚放題簡直係我嘅童年回憶🙈學生時代成日都食最近同同事去咗呢一間位於銅鑼灣嘅日式放題餐廳發現幾高質 而且食物多元化值得推介俾大家👍👍◾️◾️◾️◾️◾️ 【 General Info 】 ◾️◾️◾️◾️◾️▎Overall rating:9 out of 10▎Will Revisit?:Yes▎菜式分類:#mayfoodie_日本菜 ▎人均消費:Ard HKD 300▎地區分類:#mayfoodie_causewaybay▎前往方法:銅鑼灣地鐵站C出口行2分鐘▎餐廳名稱及位置:📍 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)📍銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓◾️◾️◾️◾️◾️【 整體評價 】 ◾️◾️◾️◾️◾️ 呢間餐廳真係好特別環境舒適,服務態度好好佢提供咗各式各樣嘅海鮮同刺身任揀真係令人目不轉睛特別係佢嘅鮑魚新鮮得嚟仲有淡淡嘅海味一咬落去就令人回味無窮除咗傳統嘅海鮮餐廳亦都加入咗啲新嘅元素例如任食小龍蝦同埋亦都有得叫酸菜魚小龍蝦肉質鮮甜,蟹黃滑溜溜真係令人欲罷不能而酸菜魚嘅酸辣味道配上新鮮嘅魚肉,真係一絕!唔止有正餐,餐廳仲提供夾糖各

◾️◾️◾️ 【 ✨銅鑼灣高質任食放題✨ 】 ◾️◾️◾️

▎人均消費:Ard HKD 300
▎地區分類:#mayfoodie_causewaybay
▎前往方法:銅鑼灣地鐵站C出口行2分鐘
▎餐廳名稱及位置:
📍 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓

◾️◾️◾️◾️◾️【 整體評價 】 ◾️◾️◾️◾️◾️

呢間餐廳真係好特別
環境舒適,服務態度好好
佢提供咗各式各樣嘅海鮮同刺身任揀
真係令人目不轉睛
特別係佢嘅鮑魚
新鮮得嚟仲有淡淡嘅海味
一咬落去就令人回味無窮

除咗傳統嘅海鮮
餐廳亦都加入咗啲新嘅元素
例如任食小龍蝦同埋亦都有得叫酸菜魚
小龍蝦肉質鮮甜,蟹黃滑溜溜
真係令人欲罷不能
而酸菜魚嘅酸辣味道配上新鮮嘅魚肉,真係一絕!

唔止有正餐,餐廳仲提供夾糖
各式各樣嘅酒類,雪糕甜品同埋飲品吧選擇
夾糖啲款式多樣化
亦都有新奇嘅西式甜品
真係滿足到我嘅甜品控心
而酒類選擇又多,應有盡有
一定可以滿足到你嘅口味

最後,唔可以唔提餐廳嘅雪糕甜品同飲品吧
雪糕甜品款式多,口味豐富
令你可以盡情享受甜蜜滋味

而飲品吧選擇亦都好廣泛,有啤酒、汽水、果汁等等
無論你想飲乜都應有盡有

總括而言,呢間位於銅鑼灣嘅任食放題餐廳真係好出色!佢嘅海鮮新鮮美味
特別係鮑魚同小龍蝦,令人回味無窮
加埋酸菜魚,真係令人驚嘆
🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🍤🍨🥬🍣🥃 🍴🍽🍴🍽🍴🍽-早幾日8號波,大部分餐廳都冇開門,就算變返3號波,我同朋友本身約嘅餐廳booking都要被迫取消。咁啱經過銅鑼灣廣場得知極尚大瀛喜有開門,就決定放肆大食一餐。極上大瀛喜以QR code落單,另外亦有自助區提供冷盤、小食、甜品、飲品,連酒類都係免費任飲!餐廳提供嘅食品同飲品款式唔算超多,但都有好多其他放題餐廳比較少見嘅食物,例如鵝肝壽司、櫻花蝦伴龍蝦沙律多士、小龍蝦、蟹皇粥、乳鴿等等。我地先食咗刺身、乳鴿之後再食壽司,海膽手卷、蟹皇粥、牛油粟米呢啲飽肚嘅食物,最後當然唔少得要食榴連炸彈同雪糕作結😋。刺身一定係必點,特別鍾意,肉質鮮美又有彈性。蟹皇粥都值得一試,份量幾大份,可以留翻最尾食得七七八八嘅時候再嗌👍🏻。🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.125/10-🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🍤🍨🥬🍣🥃🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓-#bakdiu

🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🍤🍨🥬🍣🥃 🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.125/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🍤🍨🥬🍣🥃🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
#bakdiu銅鑼灣 #bakdiu灣仔區
2023-07-19 606 views
今日和朋友在銅鑼灣行街,原想食日本菜,但我們4點多,食晚餐有點早,晚餐又貴,所以度來度去都覺得唔太抵食,所以還是找上了大喜屋集團!因為5點到7點這𠍿時段剛好good fit我們的時間和budget!5點到人潮未滿,所以不用排隊拎食物。自助區前菜有炸物、冷盤等小食,我當然不放過,拿了麻辣小龍蝦、醉香雞翼、蒸鱔等!刺身首先當然是點了放題最回本的刺身!三文魚、油甘魚、甜蝦、赤蝦、帶子、拖羅、魷魚,全部都好新鮮,擺盤都好靚!刺身是令我每次回到這裏的一大主因!壽喜燒牛肉鍋滿滿的一鍋內有2大塊牛肉,雞蛋、蔬菜等,熱辣辣,食完刺身暖一下胃。燒/炸物鹽燒牛舌必食,食了很多串,還有燒菠蘿,炸生蠔好脆,好邪惡,紫心香芋丸甜甜地好香口。熟食蟹粉西蘭花、蒜片牛柳粒、醉香鮑魚等,都好好食!最後encore多2轉刺身,飲碗熱的花膠雞腳湯,便飽到只能留肚食甜品!甜品櫃的布甸杯和蛋糕細細件,不錯吃,但我還是要食多3杯雪糕才夠!!埋單每人食刺身食到捧住肚,不過$273,任何一間日本餐廳都做唔到!難怪我咁情迷大喜屋!!
自助區
刺身
壽喜燒牛肉鍋
燒/炸物
熟食
蟹粉西蘭花、蒜片牛柳粒、醉香鮑魚等,都好好食!
2023-07-06
Type of Meal
Dinner
位於銅鑼灣的大瀛喜日本料理,估唔到平日午市放題也非常滿座!好彩今次有先預約,同朋友已經唔係第一次試,空間感夠同時分咗卡位,非常適合同家人朋友聚餐嚟🫶🏻裝修簡潔雅致,讓人感到舒適自在。食放題梗係要睇食物種類,除咗電子落單出餐夠快,款式都夠晒豐富,一般嘅日本料理,好似刺身、壽司、炸物、湯品、燒烤等等全部齊晒,滿足不同口味的人選擇。會有埋唔同嘅海鮮款式,壽司款式創新、入口味道有甜美或清新爽口,亦有香辣口味,令人回味無窮。值得推薦的是他們的刺身,新鮮度一流,魚肉鮮嫩,口感鮮美,每一口都散發著迷人的香氣。此外,他們的炸物也非常出色,炸得恰到好處,我鍾意佢哋嘅炸蠔,外酥內嫩,不油膩,非常開胃。出面仲有半自助嘅熟食湯品,也十分美味,雞湯清爽不膩口,非常適合在炎炎夏日享用。飲品櫃亦都有齊所有種類飲品,汽水、紙包飲品、果汁、茶樣樣都有,服務都十分出色,員工熱情有禮,讓人感到賓至如歸。

放題梗係要睇食物種類,除咗電子落單出餐夠快,款式都夠晒豐富,一般嘅日本料理,好似刺身壽司、炸物、湯品、燒烤等等全部齊晒,滿足不同口味的人選擇。會有埋唔同嘅海鮮款式,壽司款式創新、入口味道有甜美或清新爽口,亦有香辣口味,令人回味無窮。

2023-07-11
$350 (Lunch)
  • 刺身拼盤
  • 甜品
  • 天婦羅
.極尚大瀛喜(銅鑼灣)朋友話太耐無食放題,所以今日放工一齊去左銅鑼灣極尚大瀛喜😆我地簡左食宵夜時段💁🏻‍♀️$258一位食足2小時😋……….剌身:選擇都唔小,基本想食嘅都齊曬!!😆🦐甜蝦好鮮甜,好爽口😋油甘魚叫左2轉,切出黎嘅部位都好出色😆吞拿魚厚薄適中,無根,呈淡粉紅色🤤蟹腳同樣高質,好鮮甜🤤………壽司/手卷:三文魚腩壽司&灸燒三文魚腩壽司好肥,做得好出色👍🏻灸燒左口魚邊同樣好重油脂,好嫩滑三文魚籽手卷、海膽手卷🤤都好鮮甜,三文魚籽帶點咸香😋………串燒/燒物:燒菠蘿絕對切叫!!清甜多汁🤤燒比目魚我地encore左3次😂全部新鮮燒成,魚邊燒得好香脆👍🏻……….鍋物:月見和牛鍋🍲牛肉上菜時半熟,能保持牛肉香嫩,避免過熟……….極尚大瀛喜價個較親民,而質素亦能保持,係一個CP值高嘅選擇💁🏻‍♀️……….地址:極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓………

極尚大瀛喜(銅鑼灣)
朋友話太耐無食放題,所以今日放工一齊去左銅鑼灣極尚大瀛喜😆
我地簡左食宵夜時段💁🏻‍♀️$258一位食足2小時😋
剌身:
選擇都唔小,基本想食嘅都齊曬!!😆
🦐甜蝦好鮮甜,好爽口😋
油甘魚叫左2轉,切出黎嘅部位都好出色😆
吞拿魚厚薄適中,無根,呈淡粉紅色🤤
蟹腳同樣高質,好鮮甜🤤
壽司/手卷:
三文魚腩壽司&灸燒三文魚腩壽司好肥,做得好出色👍🏻
灸燒左口魚邊同樣好重油脂,好嫩滑
三文魚籽手卷、海膽手卷🤤都好鮮甜,三文魚籽帶點咸香😋
串燒/燒物:
燒菠蘿絕對切叫!!清甜多汁🤤
鍋物:
月見和牛鍋🍲牛肉上菜時半熟,能保持牛肉香嫩,避免過熟
地址:

極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
2023-07-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
2023-06-27 409 views
lunch又約左一班同事去食放題😆 雖然有同事減緊肥生同緊,但係一聽到放題既佢都要跟埋一齊去午市放題 $238一坐低落單嗌刺身係常識吧,刺身有三文魚、甜蝦🦐、吞拿魚、油甘魚、帶子同花海蜇(好爽口,平時較少見到),另外吞拿魚、油甘魚好肥美好鮮甜😍而三文魚厚身口感十足壽司🍣方面真係唔建議叫甘多浪費quota ,事關舊飯都算大舊🙈不過見佢好多選擇就嗌左幾款試下,魚油豐富既鹽燒左口魚~ 芝士燒玉子甜甜地好夾~花之戀又係必食💕熟食無意之間就已經嗌到成枱都係!熟食炸物串燒鍋物五花八門樣樣有,叫左吉品鮑汁花膠(花膠好大塊又厚身)、蒜蓉醬烤扇貝(蒜香滿滿)、蒲燒鰻魚(鰻魚汁入哂味)、比目魚西京燒(魚油豐富好香、雪花牛肉鍋(肥牛沾滿壽喜燒湯底好入味)、牛油粟米🌽(超甜我一個人食左兩碟😂)自助區仲有飲品(連啤酒🍻都有,仲有益利多Suntory‼️)我哋最後食左貓山王炸榴槤!勁香榴連一咬就流出黎🤤 鍾意嚟呢度食放題係掃QR code落單好方便, 而且上菜速度好快又冇漏單😆

午市放題 $238

2023-06-27 192 views
店名: 極尚大瀛喜日本料理地址: 銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓銅鑼灣站C出口,行2分鐘環境: 3.5/5價錢: 4/5味道: 4.5/5銅鑼灣廣場附近一直都有各式嘅放題可以選擇,但大瀛喜可以話係入面最高質嘅🤩好彩今次食平日嘅晚餐,唔算太多人🤪佢哋仲有觀塘,旺角同元朗分店放題 (19:30-21:30)❤️❤️❤️❤️❤️$278@1位一黎到當然要叫一大盤刺身先,刺身一定係放題嘅重頭戲三文魚同吞拿魚同樣肉肥美,好重魚香味,赤蝦🦐隻隻都成隻手咁長,而且肉質彈牙,極有蝦味,帶子粒粒厚肉,鮮甜好新鮮,刺身盤可以encore多幾次😍放題熱食都唔輸,不論羊架,蝦,帶子,牛柳粒,炸物等等都好出名🤩出面自助吧仲有提供各式熱食,飲品,酒類,甜品,雪條,雪糕,大滿足😌🥰#stitchfoodie銅鑼灣#foodie #香港美食 #美食推介 #港島美食 #九龍美食 #食好西 #香港吃貨 #打卡美食 #生日好去處 #拍拖好去處 #香港食評 #香港餐廳推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸雞 #放題 #火鍋 #打邊爐 #香港拉麵 #香港川菜 #香港台灣菜
店名: 極尚大瀛喜日本料理

地址: 銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
銅鑼灣站C出口,行2分鐘

環境: 3.5/5
價錢: 4/5
味道: 4.5/5

放題 (19:30-21:30)❤️❤️❤️❤️❤️
$278@1位
一黎到當然要叫一大盤刺身先,刺身一定係放題嘅重頭戲

#stitchfoodie銅鑼灣

#foodie #香港美食 #美食推介 #港島美食 #九龍美食 #食好西 #香港吃貨 #打卡美食 #生日好去處 #拍拖好去處 #香港食評 #香港餐廳推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸雞 #放題 #火鍋 #打邊爐 #香港拉麵 #香港川菜 #香港台灣菜 #珍奶 #吃貨 #hkcafe #香港越南菜
好耐無食放題啦~朋友生日想食高質放題,我地揀咗呢間[極尚大瀛喜日本料理],位於銅鑼灣廣場二期,鄰近地鐵站,夠哂方便!可以任食各類刺身、壽司、炸物、熱食等等,飲品、甜品、蛋糕全部自取,性價比真係好高~極尚大瀛喜既刺身拼盤有好多選擇,今次嗌左三文魚,甜蝦,螺肉片,北寄貝,北海道帶子等等,魚生新鮮之餘仲好厚肉!套餐仲有唔少創作壽司,例如鵝肝壽司,黑松露油甘腩壽司,鮑魚仔軍艦,巴馬火腿創作壽司等等,食落出奇地夾,組合新奇有趣得黎仲好好食~炸物方面都好吸引,即叫即炸熱辣辣,脆卜卜上枱。特別推介貓山王炸榴槤,紫心香芋丸,吉列炸鮮奶,款款都好惹味~咸點方面有芝麻雞翼,金牌紅燒乳鴿皇,鹽燒牛舌,燒紐西蘭香草羊鞍。熟食肉類同樣出色,質素有保證!鐵板蜜汁蒜香牛柳粒牛柳粒好重牛味,絕對唔會馬虎,入口夠曬惹味!雪花牛肉鍋牛肉肥瘦適中,牛味香濃,仲有娃娃菜,夠健康。西京燒比目魚魚肉好新鮮,入口肥美好有魚香。呢度仲有湯飲架!今次飲左淮山杞子蟲草花雞湯,由雞件煲成,淮山杞子蟲草花既配料都放左好多入去,飲落夠哂足料好鮮甜!自助櫃仲有冷盤涼拌,甜品蛋糕,飲品自助等。值得一讚既係仲有清酒,梅酒提供,比較難得,大家記得試下
好耐無食放題啦~朋友生日想食高質放題,我地揀咗呢間[極尚大瀛喜日本料理],位於銅鑼灣廣場二期,鄰近地鐵站,夠哂方便!可以任食各類刺身壽司、炸物、熱食等等,飲品、甜品、蛋糕全部自取,性價比真係好高~
鐵板蜜汁蒜香牛柳粒
牛柳粒好重牛味,絕對唔會馬虎,入口夠曬惹味!

雪花牛肉鍋
牛肉肥瘦適中,牛味香濃,仲有娃娃菜,夠健康。
西京燒比目魚
魚肉好新鮮,入口肥美好有魚香。
自助櫃仲有冷盤涼拌,甜品蛋糕,飲品自助等。值得一讚既係仲有清酒,梅酒提供,比較難得,大家記得試下啊~
2023-06-19
2023-06-25 161 views
平時食放題都會揀大瀛喜,食物高質之餘選擇又多,甜品有我最鍾意嘅韓國雪糕同朱古力雪條,由前菜到甜品真係大滿足.特別推介蒜茸燒扇貝,肉質爽口又入味,encore咗幾round👍🏻另外冰鎮醬油鮑魚都係必食推介,肉質冧身,非常入味!估唔到放題都有粒貝刺身,質素都唔錯,粒貝肉爽甜✨.雪糕有盒裝朱古力雪條,朱古力脆皮比較厚身,朱古力好濃郁,值得再encore ❗️.📍 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
另外冰鎮醬油鮑魚都係必食推介,肉質冧身,非常入味!
估唔到放題都有粒貝刺身,質素都唔錯,粒貝肉爽甜✨
📍 極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
2023-06-25 152 views
之前聽過不同的分店,覺得價錢很合理,今晚便來到銅鑼灣這間分店。晚市特價時段成人放題$248。三文魚刺身、油甘魚刺身、吞拿魚刺身、帶子刺身、赤貝刺身、甜蝦刺身、赤蝦刺身,所有刺身都係鮮甜,解凍程度一流,保持了刺身的鮮味。其中以油甘魚刺身最為吸引。薄切鯛魚刺身,味道鮮甜,這個必點的一道刺身。北海道帆立貝壽司、藍鰭吞拿魚壽司,這兩款壽司都非常鮮甜,值得推薦。豉汁蒸鱔,屬於自取區內,所以必須親自前往,鱔片鮮甜爽口,味道一流。另外海蝦都很鮮甜爽口。雪花牛肉鍋(二人前/一鍋),吃完刺身,最好是吃一些熱騰騰的食物,令胃部舒服了不少。蒲燒鰻魚,醬汁帶點微甜,鰻魚鮮甜可口。飲品種類繁多,除了汽水之外,還有自製花茶和啤酒。清酒梅酒都是飲飲的。甜品區是自家製的,份量適中。

晚市特價時段成人放題$248。

薄切鯛魚刺身,味道鮮甜,這個必點的一道刺身

蒲燒鰻魚,醬汁帶點微甜,鰻魚鮮甜可口。

甜品區是自家製的,份量適中。

銅鑼灣廣場好味高質放題.My families and I went to a restaurant called"Deluxe Daieiki Japanese Restaurant" (極尚大瀛喜日本料理) located in 11/F, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road, Causeway Bay銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓.this is the second we revisit this restaurant. had a good dining experience last time!it costs HKD$258 per adult from 8:30 to 10:30 to enjoy the buffet abalone Isoyaki磯煮鮑魚.all you can eat!.all the offal of the abalone are thoughtly removed!.the abalone are soft and tender,fresh and sweet.tasty!
銅鑼灣廣場好味高質放題

abalone Isoyaki
磯煮鮑魚
all you can eat!
tasty!!

Fermented bean eel
豆豉蒸鱔
incredibly collagenic!!
the eel is moist with luscious grease render out
highly recommended!

Fish maw
花膠
the fish maw is thick,soft and collagenic
the mushroom is super thick
super delectable !!

Stir fried beef cube
炒牛柳粒
the beef is juicy,tender,soft and succulent!
nicely seasoned
full of wok hei!

Grilled halibut
燒西京燒
flaky,soft,moist
sweet and fresh
healthy and yum

Grilled scallops
燒元貝
nicely grilled
with intense garlicky and nice smokey flavour

Roasted pigeon
紅燒乳鴿皇
roasted Pigeon is offered on an unlimited basis!!
the cuisine that is not very common in buffet!

cold prawn
凍蝦
fresh and sweet!
beers and drinks are free flow and ice-cream are provided on an unlimited basis

high quality comparing with same price of other all you can eat buffets!!value for money and tasty!!
Type of Meal
Dinner
<極尚大瀛喜日本料理> 😋最優惠午市放題🔥極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓舖味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: 💰💰抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️返工為左求一餐溫肚🔥但係食咩真係呀難諗🥲所以放題係一個幾好既選擇 成班同事一齊趕完份project就黎放題輕鬆‼️大瀛喜性價比超高 星期一至四午市放題都只係$218 超抵食😋午市尊貴放題 $2181️⃣刺身刺身係放題既重中之重🔥大瀛喜絕對唔馬虎 選擇都五花八門‼️而且刺身都屬於厚身 所以啖啖肉 口感十足😋😋特別三文魚令我深刻 肉厚 油脂感都一流 非常好食👍🏻2️⃣熟食熟食選擇超級多‼️多種熟食可以令到每餐放題都多點顏色👅個人特別推介 鰻魚 蒜蓉煎扇貝 天婦羅 牛舌 芝麻雞翼 呢幾樣熟食真係邊間分店都無死🤣 味道永遠都保持到水準🔥❤️3️⃣壽司壽司我個人唔建議叫咁多 因為都幾飽肚 當然大食王可以隨便🤣小弟我細食 所以專揀好食先叫👍🏻 個人只推薦花之戀🌸同左口魚壽司 呢兩款壽司都做到入口即溶 絕對唔失禮❤️👅4️⃣飲品野飲方面 真係遇強愈強 大瀛喜比起其他放題店 佢嘅飲品更具特色 連日本益力多酒都有👍🏻👍🏻當然其他日本酒都有提供 真
<極尚大瀛喜日本料理> 😋最優惠午市放題🔥

極尚大瀛喜日本料理 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓舖

味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢: 💰💰
抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️

午市尊貴放題 $218
1️⃣刺身
刺身放題既重中之重🔥大瀛喜絕對唔馬虎 選擇都五花八門‼️而且刺身都屬於厚身 所以啖啖肉 口感十足😋😋特別三文魚令我深刻 肉厚 油脂感都一流 非常好食👍🏻

2️⃣熟食

3️⃣壽司

4️⃣飲品
野飲方面 真係遇強愈強 大瀛喜比起其他放題店 佢嘅飲品更具特色 連日本益力多酒都有👍🏻👍🏻當然其他日本酒都有提供 真係特別醒神👅 但當然佢無忽略其他 汽水 茶 果汁都會有❤️👍🏻
2023-06-05 214 views
今天去香港銅鑼灣逛街買東西,走到累了想吃晚餐,不知道吃什麼,便去了附近性價比高的日式放題餐廳。餐廳有中西日菜式,非常豐富。而且宵夜時段也比較優惠,晚上人多但今天平日walk-in 都有位,晚上8:30pm入座,晚市宵夜特價時段兩小時成人放題$258+1,性價比超高。而且服務不錯,上菜快,沒有漏單情況手機自助下單非常方便,除了有刺身,還有小菜熟食和中式食物,外面有自助區可以自取冷盤、熟食、水果、甜品、飲品等等。推介燒乳鴿和羊架都好好味,肉嫩味濃,涼拌藤椒魚皮有驚喜,味道濃郁,很多花椒,少少麻辣。刺身方面,我點了:三文魚刺身、油甘魚刺身、吞拿魚刺身、薄切鯛魚刺身、 帶子刺身、酒煮榮螺片刺身、赤貝刺身、松葉蟹腳刺身、甜蝦刺身、赤蝦刺身壽司方面,我點了:三文魚腩壽司、醬燒左口魚邊壽司、醬燒蟹棒壽司、鵝肝壽司、迷你海膽手卷、熟食點了:燒香草羊鞍、皇帝蟹棒天婦羅、 芝麻雞翼、金牌紅燒乳鴿皇、極尚磯煮鮑魚、金湯酸菜魚、涼拌藤椒魚皮、鰻魚玉子燒、 燒菠蘿、蒲燒鰻魚、黃金醬燒開邊蝦、虎蝦天婦羅、紫心香芋丸、牛油炒粟米、金牌紅燒乳鴿皇、雪花牛肉鍋、燒黃花魚一夜干

而且服務不錯,上菜快,沒有漏單情況

飲品等等。

蒲燒鰻魚、
2023-05-02
$400 (Last Night Supper)
2023-06-05 179 views
📍極尚大灜喜 (銅鑼灣)#5🫶🏻係最高環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-平日午市放題 -$238 (需加一)食物種類好多 可以QRcode 落單或者出去拎 出面嘅選擇比較少 但係手機落單都多 刺身有好多款 有基本嘅三文魚吞拿魚希靈魚大蝦等等 迷你海膽手卷都唔錯 只係紫菜淋啲熟食嘅炸物都唔錯 生蠔唔會有怪物 羊架都唔錯 雞粥都幾好食飲品同雪糕同樣有好多選擇 雪糕三文治都有 無糖茶盒裝茶都有
📍極尚大灜喜 (銅鑼灣)
#5🫶🏻係最高
環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
平日午市放題 -$238 (需加一)

熟食嘅炸物都唔錯 生蠔唔會有怪物 羊架都唔錯 雞粥都幾好食

飲品同雪糕同樣有好多選擇 雪糕三文治都有 無糖茶盒裝茶都有