2023-11-17 636 views
LIFETASTIC BISTRO 將軍澳唐賢街9號PopCorn 1地下G19號舖LIFETASTIC signature既草莓西瓜蛋糕我諗大家都應該有食過,朋友生日都成日訂🍰近年佢地由蛋糕店發展到餐廳啦!食物依然有水準,而且環境舒適,以後同朋友食飯又多一個選擇啦。白酒蜆肉意大利粉 $128評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語:蜆肉份量一d都唔小,意粉軟硬適中,酒味唔會太過重,所以唔好酒既朋友仔都唔洗驚食唔到!鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉 $138 評分:🌕🌕🌕🌕🌗評語:嫩滑嘅雞肉沽滿鹹蛋黃汁,味道濃郁。扁意粉好掛汁,值得一試。🌟可以以優惠或者半價加選餐湯,飲品同蛋糕 草莓西瓜蛋糕 $39 (原價$78)評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語:呢個係一如以往咁好味,鍾意佢味道夠清新,食落好light,每一啖都食到西瓜同玫瑰花既清甜味道,層次分明 ,仲係gluten free架!班蘭芒果紫米蛋糕 $34 (原價:$68)評分:🌕🌕🌕🌕🌑評語:我係班蘭既fan,見到呢個蛋糕已經好吸引到我,面頭有芒果啫喱,香甜彈牙,中間有班蘭cream同芒果,再配埋紫米,口感豐富。
LIFETASTIC BISTRO
將軍澳唐賢街9號PopCorn 1地下G19號舖

白酒蜆肉意大利粉 $128

鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉 $138

評分:🌕🌕🌕🌕🌗

🌟可以以優惠或者半價加選餐湯,飲品同蛋糕

草莓西瓜蛋糕 $39 (原價$78)

評分:🌕🌕🌕🌕🌑

班蘭芒果紫米蛋糕 $34 (原價:$68)

2023-11-14
  • 草莓西瓜蛋糕