2018-07-18 119 views
又咸又甜雞蛋仔🤤又咸又甜雞蛋仔🤤好多人鍾意食卜卜雞蛋仔🥚,但本人就鐘愛外脆內軟🥠,要有好多蛋醬係入邊,肉肉感💪🏼,唔好得薄薄嘅外殼好似食空氣感🌪,中女要扎實感呀!💁🏻‍♀️今日試左摩牙(more),第一二粒無咩感覺,咪中上雞蛋仔咁,算有蛋香、做到外脆內軟、又唔會太輕飄飄。。。但食到中間一點,第三粒,喂呀!❤️❤️❤️爆香0既紫菜咪同咸香0既肉鬆配埋本身0既蛋香,加上幾樣不同口感酥、軟、煙銀、脆!簡直prefect!!!!!!!!💓💓又咸又甜嘅味道,唔會太膩,會想不停食落去,期待每一粒雞蛋仔不同餡料比例味道又會有所不同,簡直食到停唔到口!話咁快就消滅左一底🤤
又咸又甜雞蛋仔🤤又咸又甜雞蛋仔🤤