2016-05-18 3305 views
再次再次翻卓極尚大瀛喜~~感覺仍然唔有半點失望!真的十分推薦~仍然是放題首選放題先食刺身是常識吧!?hehe❤三文魚堅係甘香肥美,色澤鮮明!帶子雖然不是提供珍寶size, 但也非常新鮮入口軟綿綿~唔會有「梅」既感覺!珍寶赤海蝦~看到牠的威力嗎??仲粗過我d手指!!入口好鮮~唔會有雪氣味同埋無雪到死實實!感覺仲「生歐歐」hehe~❤軍盤類既壽司d紫菜還脆卜卜的,口感非常好!飛魚籽既甘香細緻!芥辣八爪魚又香濃!正唷!雖然海膽手卷無腥味,唔錯都幾樕滑~只提供mini mini size, 但我亦欣賞呢個point!! 可以食多d其他唔同種類既好東西❤鰻魚串燒!以前也提及過!仍然係非常非常好食!鰻魚汁香濃~鰻魚燒到表層輕輕脆脆的!內層卻軟綿細滑!無得頂~燒海蝦亦非常正~哂上粗鹽係蝦殼再燒!蝦既鮮味提升不少!蝦肉肉質Q彈!好食~燒芝麻雞翼~要襯熱食!燒得好香~肉汁仍然好樕滑!唔會油膩膩的~讚~芝麻醬汁冷杜庭烏冬,烏冬非常有咬口~好Q彈!索哂好rich既芝麻醬既香!好食~又唔膩!

放題先食刺身是常識吧!?hehe❤

燒芝麻雞翼~要襯熱食
!燒得好香~肉汁仍然好樕滑!唔會油膩膩的~讚~