2021-05-04 36 views
本身係去二樓睇下衫,因為啲衫個風格幾特別,外邊比較少有,見到上面仲有一層,原來係餐廳!我叫左個黑松露和牛漢堡,便當形式端上,好可愛,裏面仲有2粒飯團!一打開飯盒已經聞到香濃黑松露味,牛肉都好厚身👍🏻自己好喜歡食飯團,所以再encore得2粒~兩款嘅味道都不一樣,每日限量供應!炸物盛盒份量好大,包括好有咬口雞軟骨、炸至金黃色的薯條、仲有和風味炸雞!一班人吹水除左小食,當然要點幾杯飲品!👇🏻Signature Mocktail👇🏻💓1270💓梳打水有芒果同埋白桃嘅香味,很清香、香甜!💓Green Pepe💓2種青色的水果:青蘋果、奇異果!酸酸地,好開胃!環境比人好relax嘅感覺,每一角落都係打卡位,又可以shopping,星期六日可以到此一遊~

👇🏻Signature Mocktail👇🏻
💓1270💓
梳打水有芒果同埋白桃嘅香味,很清香、香甜!
💓Green Pepe💓
2種青色的水果:青蘋果、奇異果!酸酸地,好開胃!