七夕晚上去左呢間高質西班牙餐廳食飯❤️天氣許可嘅話一定要揀戶外用餐區,氣氛同景色靚到好似去左外國咁😊😊我地食左好多野🤤🤤我揀嘅西班牙凍湯酸mei mei好開胃😋佢嘅龍蝦湯都好香濃😀小食我地叫左3樣,其中我地最鍾意嘅係安格斯牛肉他他配香脆鍋巴,鍋巴帶焦糖味又香脆,配埋生牛肉他他食味道豐富而不搶。食物嘅份量都勁大碟,尤其係西班牙海鮮飯,連蝦都超大隻❤️最後我地仲點左兩款甜品分別係Tiramisu同雜莓班㦸。兩樣都好好味同埋唔太甜,罪惡感即時減半😊班㦸嘅cream質地輕盈而唔漏,我食左好多😋😋總體而言黎呢度食飯好似真係係西班牙街頭嘅一間餐廳享受浪漫而又美味嘅晚餐😊😊
西班牙凍湯

龍蝦海鮮忌廉湯

安格斯牛肉他他配香脆鍋巴

鵝肝蟹肉燕麥餅配黑魚子醬

香芒蟹肉沙律

西班牙海鮮飯

食物嘅份量都勁大碟,尤其係西班牙海鮮飯,連蝦都超大隻❤️
Tiramisu

Ginger  Ale

2021-08-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
西班牙凍湯
龍蝦海鮮忌廉湯