𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕 | 𝙺𝚎𝚋𝚊𝚋 🌯最高5分👇🏻味道:👅👅👅👅.5 環境:👅👅 價錢:👅👅👅👅回頭率:👅👅👅👅👅.難得放工得閒飲嘢,如果想快快脆喺飲之前幫個胃warm up,不如食返個Kebab 今次介紹嘅Kebab店位於荷李活道,鄰近中環好幾間出名嘅Bar,絕對方便咁多位酒鬼😈嘢食選擇方面分咗雞牛羊同埋雜錦、素食等口味,你可以揀Salad/ Roll/ Rice。今次我哋就揀咗Chicken Doner Roll ($60),侍應姐姐好Nice咁幫我哋cut開咗兩份Share食🖖🏻一攞上手熱辣辣香噴噴,絕對係新鮮製造,咬落去嗰下勁爆汁,食到陣陣烤肉嘅香味🥹🥹🥹雖然呢間餐廳位於街邊,得幾個露天位坐,但通常幫襯完我哋都係企喺一邊食,所以環境嚟講我就覺得可以接受🤣呢間嘅回頭率已經達到100%🥰所以成為咗第一個被推介嘅餐廳,希望大家都鍾意啦😋😋😋.🧑‍🍳27 Kebab House Turkish Restaurant 📍中環蘇豪荷李活道27號地下D-E號舖
𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕 | 𝙺𝚎𝚋𝚊𝚋 🌯

Chicken  Doner  Roll
地下D-E號舖
2023-10-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Chicken  Doner  Roll