2010-07-28 21 views
今朝起身突然好肚餓...本來打算返公司前去翠華食個早餐先~可惜架車0係告士打道塞車塞左勁耐~結果趕唔切坐定定慢慢去嘆個早餐先返工....落車行經過世貿間Starbucks...講真,平時真係冇乜幾何0係Starbucks食早餐~但今朝0係飢餓+一陣咖啡飄香0既誘惑之下, 個人就不禁飄左入去~左望右望,最後買左個磨菇雞批再加杯Mocha攞走返公司食~磨菇雞批...第一次食...熱辣辣,餡料充足,都幾creamy~ 如果想唔咁"飽濟", 加d茄汁0係面絕對係上策~茄汁配白汁餡0既味道都唔會覺得太"詭異"~yummy~Mocha...係云云咖啡之中我0既"飛佛"~ Starbucks 出品,都冇乜可挑剔la~ 食完..飽哂~!有個Good Morning Good Breakfast 之後, 又係時候開始一日0既工作lu~!
結果趕唔切坐定定慢慢去嘆個早餐先返工....

左望右望,最後買左個磨菇雞批再加杯Mocha攞走返公司食~
yummy~

磨菇雞批