2019-08-06 99 views
呢間印度餐廳嘅裝修好得體,望落有高級餐廳感覺,唔少裝飾品都有印度色彩~餐廳食品全部素菜,啱晒走肉朋友~印度黏土烤特色奶酪~賣相好靚,上枱嘅時候仲係見發達,似啱啱敲起,每舊正方形嘅芝士都配有紅椒或青椒,芝士質地結實,但不會太硬,小小嘅鹹香配埋紅椒嘅清甜同埋洋蔥嘅清新味道好夾。配埋綠色嘅薄荷醬,令芝士味道層次更豐富,食完感覺不太膩🤔鍋炒麵~印度同中國嘅fusion菜,印度嘅煮法配合中國嘅炒麵成個感覺又幾夾,醬汁比較多,有油香,麵條比較碎,所以用匙羹食一筆上嚟會食到比較濃嘅醬汁味道,少辣,蔬菜吸收左醬汁鹹鹹地,整體感覺OK好食~咖喱薯仔包~麵包鬆軟個底有hon過,少脆,而且搽咗牛油油香感較重,咖哩就比較辣,但同牛油包配搭幾夾,好彩餐廳有兩支礦泉水提供,比想像中辣所以我都飲咗不少水🤔印度特色新地~開心果雪糕同印度牛奶雪糕,配搭煉奶超級邪惡😈開心果味道突出,雪糕綿滑,印度雪糕就比較硬身,質感結實,牛奶味重,而煉奶就令整體甜度提升,較甜🤭
餐廳食品全部素菜,啱晒走肉朋友~

印度黏土烤特色奶酪~
印度黏土烤特色奶酪

鍋炒麵~
鍋炒麵

咖喱薯仔包~
咖喱薯仔包

印度特色新地~
印度特色新地
2019-08-02
$100 (Dinner)
印度黏土烤特色奶酪
鍋炒麵