2021-05-21 298 views
又再一次因為 Sogo 做減價而來呢度食 Tea, 上次來 D Fruit Tart 賣哂, 今次好好彩仲有最後 1 set, 即刻要埋佢, 再加一杯 ice Mocha ! 呢度既 Fruit Tart 一份有 6個, 亦即是有 6種水果, 而最喜歡既係芒果, 當然其他都一樣咁好食啦, 栗子蛋糕都唔錯, 味道濃郁, 另外要一讚既係呢度既 Mocha , 無論凍飲或者熱飲, 都一定唔會失望, 絕對飲到好濃既朱古力味而又唔會搶左咖啡味, 同時凍飲係唔會加 cream, 感覺唔會有咁大既罪惡感, 哈哈
栗子蛋糕
Fruit Tart
Ice Mocha
2021-05-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)
栗子蛋糕
Fruit Tart