2021-05-11 58 views
晚市$278 真到捧住個肚走真心抵既!衛生意識都唔錯,每個客人都有隻手套俾大家出去拎野食,咁就唔會整污糟出面d餐具,另外每位客人都有個號碼牌,記得唔好亂放呀,陣間有用除左一般buffet都會有既salad bar,佢仲有凍蝦同青口成大盤,炒麵炒飯、咖哩角春卷、我比較喜歡佢beef cheek 同lamb rosh,好得意地呢呢度係自己放上隔離個電磁爐度煎,想要幾生幾熟都係好自主另一樣我都中意,亦係呢度既gimmick之一,就係可以diy pizza同埋鐵板!! 我就食左3碟+2底pizza,飽左幾日😶pizza方面可以揀個餅底,有mexician tortilla 同plain paratha 揀,之後又有3款醬料做汁底,戲玉來了,你可以係幾十樣食材當中揀你想要既材料,鋪滿塊pizza,最後交低號碼牌俾師傅,佢地就會幫你加芝士同焗,焗完仲有專人𠝹開4份同送去你個位,勁好服務。我咁貪心就揀過牛、雞、羊、豬、海鮮、洋蔥、粟米、菜、勁多菇、蛋,同埋各款調味料。至於鐵板做法都一樣,你可以揀飯、油麵、米粉、河粉等....之後再加自己想要既配料同調味,又係交低號碼牌,等食就得,勁有穫氣同好好味🥰🥰

至於鐵板做法都一樣,你可以揀飯、油麵、米粉、河粉等....之後再加自己想要既配料同調味,又係交低號碼牌,等食就得,勁有穫氣同好好味🥰🥰🥰 勁好食

另外甜品就係大路既cheesecake 奶凍之類

overall 飽到癲左,好滿足,最適合餓鬼同大食人士去食😛