開始天氣入涼,打邊爐一定最好不過~一入到去睇個menu其實款款都好想叫,種種都好吸引,但因為天氣涼涼地既關係都係叫左個藥膳美人鍋,補一補。值得一讚嘅係火鍋材料竟然可以半份半份叫,就算兩個人食都可以叫多幾種食不同既食物,最岩我呢d每樣都想食小小嘅人👍🏻職員一開始都攞左D調味醬料豉油比我地,可以先調教定自己要既醬汁口味,有齊曬火鍋要用既用料👍🏻一開始黎左個藥膳美人鍋已經飄出陣陣好濃既香味,呢種天氣再飲呢種濃濃既藥膳湯更加會想一口接一口,跟住佢叫我地飲住個湯先。職員都好細心比定個衫套幫朋友套住左件衫等佢唔洗整污糟,呢個舉動好貼心。再上左個開胃紫薑流心皮蛋,平時出面好小紫薑配皮蛋,幾特別,係開左個胃就開始上其他火鍋配料~樣樣望上去都好新鮮。五香鮮牛肉我非常推介一定要叫!好耐未食過呢種入口即溶又有牛味既鮮牛肉,我食完馬上心心眼望住我個朋友,兩個都非常享受呢個鮮牛肉。蟹子鮮蝦滑絕對唔馬虎,好小可見到咁足料,每一羹蝦滑都非常多蝦係入面。而且蝦滑非常爽口,彈牙。鵝腸洗得非常乾淨,入口爽👍🏻油麥菜同紅薯粉配藥膳湯好入味~對於整體全晚既全部食物我非常滿意,會再同屋企人或者朋友再來吃,再吃多次這個藥膳美人鍋
開始天氣入涼,打邊爐一定最好不過~

藥膳美人鍋
紫薑配皮蛋
五香鮮牛肉
蟹子鮮蝦滑
鵝腸洗得非常乾淨,入口爽👍🏻
鵝腸
油麥菜同紅薯粉配藥膳湯好入味~
油麥菜
紅薯粉
對於整體全晚既全部食物我非常滿意,會再同屋企人或者朋友再來吃,再吃多次這個藥膳美人鍋或者試吓其他嘅雞煲,因為我見到隔離枱火焰麻辣雞煲一上枱係點着火都好吸引。而且座位都非常舒服👍🏻

藥膳美人鍋
紫薑配皮蛋