2012-08-04 5 views
第一次寫食評,唔可以唔投訴d 職員。食過e 到好多次,之前都ok, 自從開左樓上就開始麻麻地,不過服務都ok。但係今次食,真係忍唔住要鬧。之前做開果個員工走左,換左兩個新人,超有問題。佢地係唔理客,張枱又唔抺,好污衊。晚飯時候都多人,但d 客講野唔係好嘈,反而佢倆講野超大聲,又講埋粗口。食食下有個男人勁大聲叫佢地細聲d, 可想而知有幾多人忍唔住。埋單時,前面有客排隊埋單,佢唔記得拎張單黎俾錢,個職員唔幫佢去拎之餘,仲要話人痴線,點會冇單。我俾錢時,都不知幾想問佢e d 係咩態度。離開門口時,仲聽到佢爆粗。講番食物,比之前差左,咸左d,又貴左,份量又少左。肥牛 + 紫菜幾好食。但如果服務仲係咁,幾好食都真係唔會再幫襯。
第一次寫食評,唔可以唔投訴d 職員。