2020-03-01 792 views
之前12月時去過尖沙咀嗰間,覺得幾好,所以今日去中環試下, 失望服務: 唯一可讚的係服務。 準備熱水同夾俾你洗碗筷,又主動幫手影相,有禮貌食品: 真係好難食 ~鴿呑鳳梨 : 唔係set 裡的,是散叫的,入面的鳳梨餡硬到𡁻唔到以下係set 內的:前菜: 寶石 xx (唔記得全名) - 紅石榴酸,芥蘭(? 刨左片唔認得)苦過 dee dee. 以至以下食乜都有苦味。 係我揀錯前茶: 雞絲粉皮- 正常小食: 一 籮八戒 - 正常叉燒飽湯: 有紅蘿蔔粟米栗子猴頭菇 - 清,夠熱,算ok主食: 蓮藕煎肉餅- 唔點雞醬 無味,點左雞醬帶出油益味飯麵: 蝦炒腸粉 - 豉油炒,正常後記: ~入座時唔會幫你mark 返你係via openrice book 位。你提下佢la.~食set係無得儲asia mile. 賣單時先知~估計少左大陸人黎,又無做任食,估計d 野已無咁新鮮。~我1點走,都唔算多人。~如果想打下卡,唔講求食物質素,又唔介意洗錢,絕對推介你去

食品: 真係好難食
以下係set 內的:
前茶: 雞絲粉皮- 正常
小食: 一 籮八戒 - 正常叉燒飽
湯: 有紅蘿蔔粟米栗子猴頭菇 - 清,夠熱,算ok
主食: 蓮藕煎肉餅- 唔點雞醬 無味,點左雞醬帶出油益味
飯麵: 蝦炒腸粉 - 豉油炒,正常

後記:
~食set係無得儲asia mile. 賣單時先知
~估計少左大陸人黎,又無做任食,估計d 野已無咁新鮮。
~我1點走,都唔算多人。
~如果想打下卡,唔講求食物質素,又唔介意洗錢,絕對推介你去