2019-09-03
我呢啲每個月至少食一次放題嘅人,今次就好豪氣咁樣食咗呢一間殿。大喜屋啦!12點去到餐廳嘅人都算幾多,好彩自己有book位!我朋友嗌緊嘢食嘅時候,我自己走咗出去睇吓啲乜嘢嘢食啦,有魚蛋、沙律吧之外,亦都有一啲好吸引嘅茄醬肉丸,所以我自己都夾左一舊嚟食,味道非常之好,而且唔會凍左!而呢一間放題亦都係手機落單嘅,種類多達10款,而且第二類仲要係全部都關於海膽嘅,中意食海膽嘅朋友一定要呢一間食下,自己食過都覺得好新鮮,而且份量好大份!食放題就梗係要食佢嘅刺身啦!呢度最正嘅佢有得食拖羅,好厚身,非常新鮮,喺其他放題都食唔到嘅質素!佢其他嘅壽司燒物等等,水準都做得唔錯,就算食十舊,都唔會覺得好飽,因為佢嘅飯做得比較細舊,呢個值得一讚!喺手機種類最後嘅一款係鐵板和牛,雖然自己好飽,自己都試左一試!最後最surprise嘅係佢嘅雪糕係任食嘅包括有乳酪味嘅Häagen-Dazs,自己都忍唔住食咗兩杯!