2019-05-07
今日黎到雅蘭中心,見到呢間意粉狂熱價錢唔貴又幾多選擇,一於試試先原來以家既餐廳已經好先進,用QR Code點餐,又幾方便,而且送餐速度都好快。點左一個豪華三式拼盤,可以係五樣小食中簡三樣,我地簡左海蝦牛油果法包多士、意式炸魷魚圈配他他汁同芝心帕爾馬火腿薯茸球。超級推介芝心帕爾馬火腿薯茸球,入面啲薯蓉好有口感,外皮金黃酥脆,加埋醬汁,非常可口。另外兩款小食都非常推薦,如果一班人黎,點小食拼盤係一個幾好既選擇豪華三式拼盤 $108呢度既Pizza亦都好出色,我地點左鮭魚牛油果羅勒Pizza。首先個餅底係類似印度薄餅,比較鬆軟同薄,而牛油果令Pizza好清新。整體黎講,呢度既Pizza值得一試,唔會好膩同飽濟。另外亦可以簡一人份量或者二人份量,好貼心。鮭魚牛油果羅勒披薩(二人前) $108店名叫意粉狂熱就一定要試下佢地既意粉,點左一個雙重辣味煙肉蒜香魔鬼意粉。意粉好夠香辣,蒜味唔算好突出,不過不失的一個意粉。雙重辣味煙肉蒜香魔鬼意粉 $58最後,仲點左一個海老忌廉芝士焗飯。焗飯好足料,超多蝦同菠菜,而芝士係一粒粒既芝士,配合埋忌廉好香口海老忌廉芝士焗飯 $78總結黎講,意粉狂熱既CP值幾高,
豪華三式拼盤 $108
鮭魚牛油果羅勒披薩(二人前) $108