[CircleG 翻食 桂花小幸] 滷肉 鹽酥雞扒 麻辣 牛肉麵 精選 CircleGLevel 42020-02-2888 views Follow 友人介紹話桂花小幸好食,就去試下,試完之後會翻食之選。鹽酥雞扒滷肉飯鹽酥雞扒滷肉飯,滷肉好油潤軟熟撈飯食一流,雞扒厚肉嫩滑淡淡肉,個脆皮都正。三小碟,茄子有少少辣,好厚好冧好有汁,青瓜咁款就有少少酸爽口開胃,木耳少少酸辣,爽口好味。叫左熱奶茶,簡直系珍珠奶茶無左珍珠既味道,普通奶茶黎講距系幾奶下。無珍珠既珍珠奶茶紅燒腱心牛肉麵個湯有少少辣,其他水準正常。牛肉麵麻辣滷水牛肚麵,牛肚爽口,麻辣汁系精華。麻辣滷水牛肚麵酥炸排骨麵,我個人覺得雞扒軟熟啲。鹽酥排骨麵The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare[CircleG 翻食 桂花小幸] 滷肉 鹽酥雞扒 麻辣 牛肉麵 精選 桂花小幸 (將軍澳廣場) https://s.openrice.com/QrKT0kVat00Report Post Ratings5Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes鹽酥雞扒滷肉飯牛肉麵麻辣滷水牛肚麵鹽酥排骨麵Date of Visit2020-01-22Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$80 (Lunch)