2012-10-13 33 views
曾幾何時 松記系小妹十分喜歡既一間糖水鋪既平又好食 最瘋狂既時候差吾多一個星期食左三 四日食物上 我系覺得非常吾錯 可以稱得上真材實料可惜 經過一件事後 我對松記非常失望 依種失望足以令我以後都吾想再去話說有日完左運動會 就去左松記慶功有個waiter吾小心倒左碗野落我同學條裙度當下佢仲笑笑口 好似吾系好覺得有問題旦後尾佢都有補多碗 算之後食完比錢走人 如事者 AA制 一個跟一個甘比(講左自己要比幾多再一個個比錢)一直都相安無事 點知去到最後果個既時候佢話我地比少左一個 本來有位朋友想比左錢就算 熄事寧人因為大家都堅稱自己有比 所以都好不服而且當我地問老板娘 會吾會系你計少左佢仲話冇可能既然系甘 我就提出不如睇cctv吾知點解老板娘勁嬲 發晒牌氣甘-_-解釋完一論 之後証明系我地岩佢亦都比錢我地 本來都冇甘嬲 旦系佢一句 咪比返你地囉 (真系吾系講笑 一行8個人都聽到佢甘講 認真好失望)對吾住都冇講老板娘 依啲甘既態度 叫我仲點幫襯你啊甘串吾趕客已經偷笑啦我系你個客 吾系你隻狗吾該你比返啲應有既態度我 吾該依度每一句都系屬實 絕無半點虛言 信不信由你
曾幾何時 松記系小妹十分喜歡既一間糖水
既平又好食 最瘋狂既時候差吾多一個星期食左三 四日
食物上 我系覺得非常吾錯 可以稱得上真材實料

話說有日完左運動會 就去左松記慶功
有個waiter吾小心倒左碗野落我同學條裙度
當下佢仲笑笑口 好似吾系好覺得有問題
旦後尾佢都有補多碗 算
之後食完比錢走人 如事者 AA制 一個跟一個甘比
(講左自己要比幾多再一個個比錢)
一直都相安無事 點知去到最後果個既時候佢話我地比少左一個

甘串吾趕客已經偷笑啦
我系你個客 吾系你隻狗
吾該你比返啲應有既態度我 吾該

依度每一句都系屬實 絕無半點虛言 信不信由你
Other Info. : 如果老板娘啲態度好啲 我諗依間都系一間好好既糖水鋪既.
2012-09-19
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$24 (Tea)
  • 咖啡木糠布甸