2024-05-03 22 views
放工又到搵食嘅時間啦,呢間餐廳地方唔大,但坐位都幾舒服,平日都坐滿哂人架。招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯($158)好大條鰻魚呀! 真係非常足料🤩! 日式煮法配搭意大利飯都幾特別,意大利飯味道都幾香又夠creamy🤤。而鰻魚醬汁味道都好夠,好香口呀🥹~蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 ($138)又係大大隻軟殼蟹! 炸得非常酥脆香口😋。而蒜香辣椒味都做得好夠,香得尼又辣辣地🌶️,意大利粉口感炒得幾乾身,仲有粒粒蜆肉,味道層次都夠豐富👍🏻。香草蜜糖無激素雞翼($58)呢個雞翼真係放左好多蜜糖落去架🍯,味道夠香夠甜! 而且每隻都煎到香噴噴好juicy架🤤。我地仲upgrade左一個套餐 (+$48),包括以下3樣野🥳!櫻花濃蝦湯呢個湯叫得濃蝦湯估唔到真係好濃! 味道好足,每一啖都飲到蝦香味🦐,好滿足🥰。精選甜品呢到叫主食+$28就有蛋糕放題食,好多選擇架🤩🤩,不過我食唔落就冇加啦係套餐食返件先! 我揀左奶荼海綿蛋糕🍰,外形細細件好精緻,味道唔會太甜但又帶有茶香味😋,而cream仲要好綿滑,食完有啲後悔冇加到蛋糕放題呀🤣!特色檸檬茶檸檬茶唔會好甜,味道清清地有解膩嘅感覺🧉~

招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯($158)

蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 ($138)

香草蜜糖無激素雞翼($58)

櫻花濃蝦湯

精選甜品

特色檸檬茶
檸檬茶唔會好甜,味道清清地有解膩嘅感覺🧉~