我同朋友早一日就打左黎book位,呢度好似得6:00/8:30時段可供選擇!因為我地都要返工,所以只好等到8:30個轉先有得食🙈基本上一黎到就好快入得去,因為有預先book位,但都見到有人係walkin☺️Walkin個啲就可能要等下有冇人甩底冇黎啦,所以建議大家都係預早book左先,確保一定有得食嘛😳裡面既格局好有日式既感覺,我同我朋友就安排左坐係高枱既位☺️呢度係用電話落單,每人都可以掃一掃QR code揀你想要既set🤔呢度分別有三個餐可以揀,有便啲既九品芝麻套裝($188),去到中上既內務總管套餐($248)同埋最豐富既八府巡按套餐($328)。三者最大分別係係海鮮到,八府巡按套餐係有最多既海鮮,有龍蝦🦞、貴妃蚌等!我同朋友都點左內務總管套裝,有蟹(半隻)、帶子、蝦、鮮魚片、白蜆、飽魚、帶子、元貝、時令海鮮😊仲有三揀二既安格斯牛肉、雞腿肉或豚肉片!同埋蔬菜拼盤和手打三色丸添,真係有好多野食啊😋-🎈內務總管套餐每樣食物佢都有提供所屬時間係要蒸幾耐的😊大讚佢啲海鮮真係超級新鮮😳😳😳我地一開始食左飽魚同元貝,嘩係十級幸福啊💗個種海鮮既鮮味真係正到呢😋其他海鮮都好好味,基本上食哂啲海鮮已經

🎈內務總管套餐
內務總管套餐

每樣食物佢都有提供所屬時間係要蒸幾耐的😊大讚佢啲海鮮真係超級新鮮😳😳😳我地一開始食左飽魚同元貝,嘩係十級幸福啊💗個種海鮮既鮮味真係正到呢😋其他海鮮都好好味,基本上食哂啲海鮮已經有七成飽☺️強烈推薦佢既鮮魚片,原本以為好普通冇咩特別的,但點知係令我同朋友都好驚喜,一入口好肥美的!!

至於佢既安格斯牛肉都好好味🙆‍♀️個人覺得手打三色丸就麻麻地,如果大家係有特別鐘意食其中一款既,佢既系統係可以選擇全部要同一款,或者三款都要都可以的!

終於去到最尾既粥底啦,係我同朋友都好期待的!雖然我地兩個都食到好飽,但都一定要試,因為呢個粥底火鍋係有哂之前海鮮既精華係入面😍真係好好味,瘋狂食左好多碗😊整體黎講真係好正,我第一次食粥底火鍋呢種,真係一食就愛上了💕無論係海鮮定係最尾既粥底都太好味!強烈推薦大家要去試一試,坐得都好舒服😌仲要有唔同既餐可以選擇,完全可以因應自己想食幾多去叫!
2019-01-09
內務總管套餐