2021-03-28 368 views
朋友之前食過所以推介,見佢又做緊MasterCard promotion 有buy one get one free, 所以黎食lunch. 一入黎佢話個offer 只可以用起最cheap 嘅al la carte item, 即係lunch set, Shabu Shabu, 蟹,刺身全部都用唔到。唔緊要,我地用正價叫左2個$880 嘅omakase,真心諗住試下嘅....點知.....頭盤....亂擺3盤...無咩味,完全無特別,同其他食評嘅金箔或其他菜式完全唔同囉刺身....一般,唔特別新鮮,個左口魚超「鞋」又無魚味,真係非常一般,一舊蚌/蠔/鮑魚都無一件熟食板長都好過佢嘅壽司拼盤,學人做omakase但比啲咁嘅貨同擺碟? 你叫自己做壽司set 算啦仲要塊紫菜係淋嘅,真係爭鮮外賣都好樣過佢囉個魚湯,係淨水,葱都唔多條,我唔覺鮮只覺得醒😖甜品,好安全佰完全佯驚喜,食得出係起出面買嘅~ 物非所值:omakase 係無得投訴更加無仇報嘅,但咁嘅價錢同質素真係無下次,呢個價錢食個lunch , 我絕對有好多其他選擇😡仲未講佢嘅服務態度 ,我地預早成個月book, 一入黎佢唔比我地坐bar

一件熟食

仲要塊紫菜係淋嘅,真係爭鮮外賣都好樣過佢囉

個魚湯,係淨水,葱都唔多條,我唔覺鮮只覺得醒😖

甜品,好安全佰完全佯驚喜,食得出係起出面買嘅~

仲未講佢嘅服務態度 ,我地預早成個月book, 一入黎佢唔比我地坐bar 枱,都無問題,但又黑口黑面。 仲要有個對我地黑面嘅侍應凈係過去同個濶太客人不斷除罩飲酒傾計,疫情下咁樣搞,又唔好食又受氣,我唔會再去。