2017-12-04
今日嚟到屯門呢間bb主題餐廳,佢叫pizza baby, 淨係睇個門面都夠曬吸引呀 大大個bb奶樽比我哋打卡佢勁qq手拎住一大塊pizza,就係佢哋招牌嘅手拉薄餅 除咗美食可以欣賞埋佢哋打埋個卡perfect池~佢哋連menu都好有心思呀全部自己手寫㗎, 不過可能因為本本要自己手寫,有啲睇唔清,就體諒下佢地啦天花都掛滿奶樽,十分有趣餐具全部都係配合番bb主題,食嘅時候都覺得自己好似個bb叫咗個雙層巴士,係有呢個香辣肉腸啦!同埋呢個雙重芝士手拉pizza香辣腸鋪滿面仲有好脆嘅餅底 ,值得一提嘅係佢用黎切個pizza嗰個電單車好可愛而家咁乾燥嘅天氣又開始轉涼,今日叫咗個熱嘅桂圓紅棗茶呀,都幾滋潤軟手軟腳軟殼蟹,唔會淨係得個殼,入面都有蟹肉嘅 而且好脆口 呢款小食我十分推介, 大家下次都不妨試下 今晚又食到捧住個肚返屋企大滿足
天花都掛滿奶樽,十分有趣
餐具全部都係配合番bb主題,食嘅時候都覺得自己好似個bb
叫咗個雙層巴士,係有呢個香辣肉腸啦!同埋呢個雙重芝士
雙層巴士
桂圓紅棗茶