2015-12-24 4146 views
朋友們不知道最近這班朋友做什麼,常常出來吃飯前也要happy hour 一趟,喝飽了還說要吃東西,再這樣下去真的錢也給他們花光,本來打算找韓燒,但卻被門外的宣傳單張所吸引,$99 任食60分鐘 !!我地完全被呢樣野吸左入嚟~話說其實同我想像中係有啲出入嘅,因為我以為係tick order紙,但原來佢好似自助餐咁排哂所有食物出嚟而更甚嘅係我望住啲排哂出嚟嘅韓國即食麵,我係度諗,咦。。。。係唔係嚟食韓國即食麵自助餐呢?不過見到侍應生放到個鍋咁靚,咁就即管試下啦~ 其實我都唔明,明明係佢叫我地創造自家製炒年糕,但係佢放左個湯俾我地,即使係有8種醬汁,其實我都唔會因為咁而唔食湯年糕,咁又要煮麵,係所謂何事呢?不過咁,其實側邊放蛋仲有得自助出去拎芝士同粟米都幾特別。雖然只係99蚊,但係呢度都無「揸流灘」俾啲CHEAP嘅食物俾我地,海鮮方面,竟然手掌咁大嘅蝦,真係食幾隻都抵返係度啦!另外,就連青口都無限任叫,相比起蝦,呢個更加容易送酒,就算唔送酒,單係送即食麵都夠豪氣啦~此外,呢度仲有韓式嘅關東煮,味道一般,不過真係無諗過咁鬼多傳統特色野食。最後,我地一行7人都只係食左8百幾蚊,需知道我地仲飲左酒
不過咁,其實側邊放蛋仲有得自助出去拎芝士同粟米都幾特別。
最後,我地一行7人都只係食左8百幾蚊,需知道我地仲飲左酒(又雖然只係3罐),消夜仲要任食嚟講,我覺得真係幾抵食。呢個笑臉係俾個價錢同服務~ 仲有年輕韓仔們~~~
2015-12-21