2020-07-11 34 views
旺角上海街喜鍋海鮮火鍋分享喜鍋某社交平台即全單88折!非常抵食既火鍋。店員非常讚好既服務,常溫馨提示小心熱,真心覺得窩心!值得一讚。自家製青檸柚子蜜,甜度適中!清新既柚子蜜香,清新解渴,叫左既湯底係花膠鯊魚骨膠原鍋配上泡飯,湯底真心鮮味又夠濃香花膠 and鯊魚骨非常足料,花膠煲到綿綿!入口細滑綿密,鯊魚骨比較少食到,口感原來幾爽脆!層次幾豐富,整體個湯底真心好味!再配上泡飯,口感更佳!清脆既感覺溶入為一!芝士竹輪,半溶芝士在其中,幾香幾正!四寶餃,包含有雲吞,水餃,韭菜,椰菜!外層皮薄,唔會好厚粉,口感幾好,餡料幾飽滿,用料十足。蟹籽墨魚油炸鬼為小食!感覺幾得意,香脆又唔油膩!蟹籽 topping, 更帶點鮮香!88折後更加抵食!打邊爐又多個好選擇!

自家製青檸柚子蜜,甜度適中!清新既柚子蜜香,清新解渴,

叫左既湯底係花膠鯊魚骨膠原鍋配上泡飯,湯底真心鮮味又夠濃香

再配上泡飯,口感更佳!清脆既感覺溶入為一!

芝士竹輪,半溶芝士在其中,幾香幾正!

88折後更加抵食!打邊爐又多個好選擇!