2021-03-01 98 views
講起最排嘅熱門新店🔥 不得不提嘅就係呢間位於銅鑼灣糖街嘅鬼混👻 真係聽個名都覺得搞怪🤣 餐廳以古宅為主題 💀全間店都充滿咗唔同嘅布置 神秘得嚟又有啲詭異🔮食物方面 鬼混蕃薯條係用蕃薯條炸成嘅🍠 再配上海苔碎 用嚟做前菜就啱啱好🤤雞肉桂花卡邦尼係烏冬嚟嘅☺️ 味道甜甜地 亦都夠哂汁 成碟野唔好乾 味道啱啱好💗 雙色蟹粉米仔粉上面係黑色嘅🤣 而好特別嘅係佢唔係用飯而係米粉仔😋口感特別!配上蟹肉真係唔錯~龍蝦湯配脆米伴海蜇頭珊瑚蚌嘅龍蝦湯味道濃郁十足🦞 脆米嘅口感有少少似飯焦 用龍蝦湯淋上脆米到食就啱啱好🥰佛手柑伯爵茶奶凍分咗做2層🍮 上層係佛手柑味 味道酸酸地🤨 下層則係伯爵茶味 就咁食唔錯 但個人覺得上下唔係好夾🤭整體嚟講 環境味道都算係唔錯🤤 但份量可以再大啲🥺 有機會嘅話會再試下其他😚

雞肉桂花卡邦尼
龍蝦湯配脆米伴海蜇頭珊瑚蚌
雙色蟹粉米仔粉
佛手柑伯爵茶奶凍
佛手柑伯爵茶奶凍
2021-02-20
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
雞肉桂花卡邦尼
龍蝦湯配脆米伴海蜇頭珊瑚蚌