2021-01-03 2125 views
大曱甴!!!!! 本身帶男朋友去唸住試下地道日本拉麵... 野食係幾好食啊,不過,食完有隻2寸長嘅曱甴從天而降,座落喺男朋友嘅衣領喺度爬😱😱😱 我要徒手手幫佢撥開!隔離檯男女啱啱坐低叫野食都即刻走!我受驚後平靜落黎,立刻同waitress講。佢無道歉,無咩表示,淨係話thanks for telling me 話會一陣check下。完全咩補償/service recovery嘅意識都無。張單照收錢,一蚊都無平。我印象中日本人好似唔係咁服務standard架wor... 麵係幾好食啊,不過地道拉麵餐廳唔係得你一間。衛生係基本吧。明白有時好難完全避免,但最最最起碼都要道歉掛?🙄幾好味都無用啦唸起都無胃口。

隔離檯男女啱啱坐低叫野食都即刻走!