2018-10-01 183 views
荃灣好多嘢食,除咗一般小店外,仲有好多唔同種類食物可揀。相信總有一樣啱你口味!今次嚟試呢間係日式火鍋,店內裝修都以日式為主。店員服務好好,會再講介一下邊啲係推介菜式,而且地方闊落,一啲都唔迫啊!今次試咗$258嘅餐,仲有任點刺身,果然好超值😗今次揀咗某幾樣自己特別想分享多少少嘅比大家,120分鐘嘅放題絕對夠時間食呢🤤記得最後食埋Movenpick或者Haagen daz雪糕先走啊😛🔍北海道3.7牛乳牛骨湯因為本身鍾意牛骨湯,所以一見到就二話不說揀咗😛加咗3.7牛乳後湯底真係相當滑!但滾起時仲聞到相當大嘅牛乳味,牛骨材料亦加入當中,份量都唔少啊!🔍極上安格斯牛小排$258呢個餐本身包咗呢個牛小排。肉質相當鮮嫩,唔會韌!而且牛味幾重。我自己本身好鍾意食牛,所以我覺得呢個價錢真的算不錯喔!🔍特級美國穀飼牛牛嘅愛好者總會試多樣牛😛但相比牛小排的確顯得遜色少少,但口感都算嫩滑,牛味一般。這可能就是安格斯與非安格斯分別吧🤣🔍天婦羅🍤區不得不提佢有個自製天婦羅區域,因為我口嚨痛所以就無整到了。感覺都幾可惜,但總有機會吧!而且見到都幾多人一係到炸,感覺幾得意😛🍽6/10

🔍北海道3.7牛乳牛骨湯

🔍極上安格斯牛小排