2022-11-02 32 views
吃扒 (旺角)地址:旺角豉油街108地舖身邊嘅朋友成日話食扒今次去左一間佢地塊扒大過我隻手1-2隻 好誇張🙈當日星期六坐無虛席 於是我地俾人安排左坐Bar枱位 當日我地叫左2個餐 1個係20cm 吉列豬扒配薯菜1個係香煎挪威比目魚柳火焰雪山飲品有話梅鹹檸七 有機蘋果醋梳打當日俾20cm嘅吉列豬扒震驚大到切嘅時候都有困難當日加左18蚊要熱熔芝士雖然加芝士好肥但唔加會後悔 佢個芝士有畫龍點睛😏就算塊扒凍左都唔驚唔好食 不過佢嘅量太多再加薯條 夠2個人食🙈但佢嘅價錢只係118 加埋訓芝士 140都有找Keto 系列嘅香煎挪威比目魚柳係配椰菜花 岩進行緊Keto人士以我所之唔多餐廳會有Keto 餐選擇🙈飲品方面有機蘋果醋梳打 岩岩一飲你會覺得甘酸點飲 但飲飲下會發現係我未將佢搞到均勻🙈所以飲左頭1/3會覺得好酸 不過佢就岩岩好幫我中和番當日食左甘多好野食🙈🙈真心幾推吉列豬扒 又ok好食 又可以打卡 而且佢係旺角 同朋友約開去旺角可以試試 餐廳出面重有打卡位😏(我覺得)
吃扒 (旺角)

以我所之唔多餐廳會有Keto 餐選擇🙈

飲品方面有機蘋果醋梳打
岩岩一飲你會覺得甘酸點飲
但飲飲下會發現係我未將佢搞到均勻🙈

餐廳出面重有打卡位😏(我覺得)