2015-05-04 3993 views
隔左7日, 昨晚又去左, 可能有些人提早慶祝母親節, 5:30 去到, 都有4,5 成客.今次叫左雞煲 (2位半隻), 份量不多, 找不到雞亦. 我相信应該冇半隻. 味道好一般, 个汁也不出色. 相信下次再黎, 吾會叫雞煲.上个星期食的猪什鍋个味好好多.今次就列出上次冇叫的食物.餐前小食叫了仿鲍片, 夠凍, ok. 府皮角, 剛炸起,夠味, 好食.火煱料叫了贡丸, 好粉, 有奌怪. 魚皮餃, 燕皮餃, 普普通通.其他叫的火煱料和上星期一樣.上个星期食雲吞有d不太新鮮, 今次雲吞幾好食炸鱼皮就好淋.價錢也一樣, 2位 5:30 時段, 用了7折 coupon,共 $222.-
上个星期食的猪什鍋个味好好多.
今次就列出上次冇叫的食物.
其他叫的火煱料和上星期一樣.
上个星期食雲吞有d不太新鮮, 今次雲吞幾好食
炸鱼皮就好淋.

2015-05-03