2020-04-11 316 views
平時喺土瓜灣夜媽媽除咗麥當勞之外都諗唔到有啲咩食 咁岩見到呢一間開到凌晨都未收 入去叫咗個 雞肉麻辣湯底嘅米線 意外地呢間餐廳嘅湯底同食材都好食過譚仔同埋一般嘅米線店😋另外仲會送一細兜嘅菜莆開下胃 價格來講都尚算平民都係三十幾蚊左右 如果想慳錢又想食到好味嘅嘢都係一個唔錯嘅選擇 環境方面夜晚我隊去嗰陣冇乜人唔算迫 坐落都算係幾舒服 不過喺衛生方面仍然有待改進 碗麵起食到一半想飲湯嘅時候見到有一兩隻細細粒嘅蟲 不過老實講出街食有邊到係乾淨 可能平時習慣咗 都費事叫人再換過碗麵 整體來講係唔錯 係衛生要留意下

2020-04-04
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)