2020-11-01 1768 views
齊柏林大大話話都幫襯過好幾次,而澳式風情呢個味無疑係我既最愛😍 佢既餡料有芝士、煙肉、菠蘿、紐倫堡腸再加千島醬。超大pat芝士同埋煙肉呢啲邪惡野係加左菠蘿之後變得無咁膩,幾fresh!而紐倫堡腸亦都係賣飛佛,主要係佢有別於一般熱狗腸,食起上黎特別惹味,面頭仲有層甜甜地既千島醬,成個配搭真係好正😋 值得一讚既係佢個包身輕輕烘過黎,外面有啲啲脆,但入面依然軟熟👍🏻而朋友就嗌左呢個我覺得幾新奇既熱狗,估唔到洋蔥圈可以擺喺熱狗上面🤣 佢既配料除左洋蔥圈,仲有特色燒烤醬、芝士粉同主角法蘭克福腸。開頭睇上去好似唔係好多醬,以為會好乾,點知食落又岩岩好🤪 而個洋蔥圈炸得幾脆,就算淋左醬都唔會搞到佢即刻腍哂👍🏻 法蘭克福腸烤到脆卜卜,同個燒烤醬好夾好惹味!🤤每份熱狗加$12就包兩樣小食或者野飲,而佢個薯條係我每次都必嗌既小食之一😍 最主要係佢既醬汁唔係單單加茄汁咁簡單,而係加埋甜甜地嘅千島醬,食起上黎酸酸甜甜咁,好岩我口味😋 雖然話就話係細薯條,但係份量一啲都唔小,食完個包再食埋份薯條,加飲埋野飲,真係超級飽!🤰🏻總括而言,呢間熱狗舖抵食得黎又好味,所有熱狗都係即叫即整,仲要係黃店添🙆🏻‍♀️
澳式風情熱狗

美國洋蔥圈熱狗