2020-06-10 34 views
次次經過都好多人,想walk-in都冇位😢今次提早打電話預約,終於食到呢間位於廣華街既黃店🤩一坐低店員就教我哋點用個爐,餐廳亦好貼心預備咗 “燒烤時間建議” ,燒既時候可以參考下每樣食物所需時間(雖然最後我哋太心急 只係憑感覺判斷生熟程度😛)食物到咗會放喺個架上,嗌嗌下都覺得自己嗌得太多添。食物全部都細細件,方便轉住燒,不過燒既時候都要睇下啲串燒轉成點,太貪心同時燒好多串既話會卡住😂😂食物選擇都幾多,牛雞豬羊海鮮都有,極力推薦要叫甜薯同冬菇!當然唔少得燒烤必備既棉花糖😋口渴既話都可以任攞飲品,連解渴一流既豆漿都有!埋單前餐廳仲會提供雪糕杯,好滿足既一餐😋😋一開始燒串串簡直係挑戰緊自己既耐性,不過燒燒下慣咗,一度攞起一度放低,最後仲差啲食唔晒!我哋燒燒下仲要成條街都停電🥶難忘之餘又不失一點浪漫💡

口渴既話都可以任攞飲品,連解渴一流既豆漿都有!

埋單前餐廳仲會提供雪糕杯,好滿足既一餐😋😋