2013-01-22 7 views
其實呢間野同D朋友已經黎左幾次,但次次都唔記得寫食評但今次有一個原因就不得不post篇食評讚下佢, 就係佢個讚好facebook換返黎既和手sushi!登登登登!!!就係呢碟啦!雖然唔係話大酒店食個D咩A1,A5和牛,但入口都好軟淋淋,再配上佢地甜甜既醬汁,真係好開胃!之後我地食開sushi就食癮,之後決定咩都要叫!叫左墨魚,甜蝦,鰻魚,三文魚等等!真係差D就飽最好食係墨魚,好痴牙,點埋wasabi,嘩爽呀!!!再之後就梗係叫碟刺身拼盤啦!呢度D刺身其實都幾厚架喎!而且都幾新鮮!最正係D希靈魚,好厚好正,一入口索索聲!其他既熟食仲有串燒同天婦羅,串燒我就不作介紹,味道平平,但天婦羅就炸得幾好,唔厚粉!不過蝦既size就細左D!同埋點既汁可以再多DD!!!再比大家睇下環境啦,呢度我自己同班frd就吹水一流!而且仲睇到sushi bar如果甜品可以有多D選擇,我覺得就會比較完美!
其實呢間野同D朋友已經黎左幾次,但次次都唔記得寫食評
最好食係墨魚,好痴牙,點埋wasabi,嘩爽呀!!!
如果甜品可以有多D選擇,我覺得就會比較完美!
2013-01-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 刺身
  • 天婦羅