係黃大仙都想揾番一間有情調嘅餐廳 飲下酒 食下西餐 Olive Era都係一個唔錯嘅選擇😊 呢度分咗室外同室內 座位都唔少 假日都好多人幫襯架🤤今次我哋就試咗2個主菜同2個小食 主菜就揀左食肉獸pizza同海膽扁意粉配椰香海鮮濃汁🤩 食肉獸pizza好吸引 有勁多芝士🧀 加上煙肉同辣肉腸 好惹味👍🏻 海膽扁意粉醬汁creamy 加上鮮甜既海膽好夾 意粉口感都好好😋小食就揀左香煎蟹餅配刁草芥末醬同炸小食拼盤🤤 香煎蟹餅比我想像中厚身 入邊有超級多蟹肉 外皮炸得香脆 點上蜜糖芥茉醬好好食👍🏻 炸小食拼盤有薯條 炸蝦 雞翼同洋蔥圈 正常水平 算好抵食😆另外我地仲飲左杯榛子雪山咖啡☕️ 咖啡上加上雪糕球 如同食左甜品一樣 好滿足🌟

海膽扁意粉配椰香海鮮濃汁

小食就揀左香煎蟹餅配刁草芥末醬同炸小食拼盤🤤