2009-08-13 1 views
同bf 2人食晚飯.聽朋友話海蝦天婦羅好味.咁就黎食下!佢d埋180 (冇加一) 叫左一個慢魚飯餐 個餐包一杯野飲同3文魚 chi身2片.一黎到3文魚chi身.真係細到爆.我以為係正常size.但佢係正常chi身size0既 1/3.-_- 好似冇食過咁! 慢魚飯就幾好.d飯用珍珠米.夠熱! 另外叫左一個地獄湯吉列豬扒手打wu冬..個wu冬一d都唔手打..-_-一d都唔煙un.個湯抵ok辣.但好淡.個豬扒就好味.好淋..唔係鬆肉粉果d林..!但沙律醬唔夠啦!另外2個軟穀蟹手卷.d軟毇蟹唔夠香.-_- d飯好似用屋企食果d飯咁! 另外叫左海蝦天婦羅 $38 4隻..冇咩突別! 彈牙小小咁law比平時!但又唔至於係海蝦!結論..180蚊..我諗可以食d好小小0既野-_-..唔會再去!
同bf 2人食晚飯.聽朋友話海蝦天婦羅好味.咁就黎食下!