2022-03-19 75 views
見到麥當勞出咗新嘅鹽酥麥炸雞套餐,就忍唔住去試吓,之前麥當勞推出嘅麥炸雞,個皮好酥脆,又多肉汁,我好鍾意,點知屋企附近幾間麥當勞都係夜晚6:00關門,收工完全買唔到,唯一炮台山嘅麥當勞營業到夜晚10點,只好行老遠去買。而家用微信喺麥當勞手機程式落單,仲可以減$5 ,今次加咗$3買和風紫菜味薯條shake shake 粉,點知買到返嚟,路程太遠,炸雞皮林晒,雖然都仲食到少少台灣夜市嘅鹽酥炸雞風味,但感覺今次雞肉比較乾。薯條都係林晒,我想買朱古力脆皮新地,點知甜品站全線關閉,想買雙重朱古力新地都冇,只係得普通細細杯嘅朱古力醬新地😅希望疫情快啲過去,屋企附近啲麥當勞可以快啲開返啦🥺

鹽酥炸雞

薯條及可樂
2022-03-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)