2023-01-04 86 views
男朋友知道我鍾意食大閘蟹,所以特登Book咗大閘蟹放題同我去食個夠本!未去已經超級期待😍去到第一件事當然要叫咗大閘蟹先!因為佢係即時蒸,需要一啲時間😋!等緊嘅期間,我叫咗以下呢幾樣嘢食!🌟紅燒乳鴿。 呢度嘅🦆乳鴿都好岀名。每隻乳鴿都好多肉。味道濃郁而且鮮甜。連埋卜卜脆嘅外皮一齊食。味道同口感都好豐富!真係食到舔舔脷😋🌟泡椒鮮魚皮。🐟魚皮好新鮮,一啲腥味都冇,索哂🫑泡椒嘅味道,食落口少少辣。口感超爽脆,咬落去索索聲!讚!🌟桂花鮮淮山🌼。🥗淮山味道鮮甜,配埋特製嘅🌼桂花醬一齊食。味道清甜可口。俾人好清新嘅感覺。啱晒食大閘蟹之前清清個口。🌟大閘蟹。🦀大閘蟹紅卜卜入面勁多膏。每一隻蟹都好新鮮,食嘅每一啖都鮮甜美味,真係超正!我完全食到停唔到口。超滿足!