2017-03-06 765 views
同朋友即興想食放題,又唔想下下都出旺角/尖沙咀~ 誤打誤撞揀左觀塘呢間!我地一行4人(3個大人加1個BB)去到已經9:30pm,9點打後原來$190 一個人,加埋一埋單每位$220!好抵!一入去,啲侍應都好好,即刻好主動幫我地安排,處置好架bb車,仲俾左張大枱我地~服務態度真係一流~一黎佢就話做promotion,上左張好大既長腳蟹雖然食完有啲失望,啲肉好乾,冇咩鮮味,好似雪得太耐。但係見到都幾驚喜!呢度食物選擇好多!為左試多啲,都真係樣樣都叫左~~佢呢度啲刺身唔錯,好新鮮!而且好難得地竟然真係跟足我地order數量黎都試左好多款壽司,佢啲壽司飯全部好細,咁就可以試多幾舊都冇咁易飽,size好岩我呢啲想試晒佢menu所有野既人壽司款式多,而且都幾新穎,值得一試!不過呢度啲熟食都偏咸,我地叫左個蟹粥,咸到食唔到~ 雞翼、牛利都偏咸所以中意佢既刺身+壽司多啲!炸物我就好中意個炸榴蓮,好好味!中意榴蓮既人必叫~~~ 佢呢度連飲品都超多選擇!仲細心到有熱飲吧~ 又可以自己沖咖啡果啲,真係照顧晒唔同要求既客戶!抵讚!另外佢除左紙上面寫既,出面仲有好多野食可以拎!真係細食啲都試唔晒佢啲野雖然出面果
好抵!

服務態度真係一流~
一黎佢就話做promotion,上左張好大既長腳蟹
呢度食物選擇好多!為左試多啲,都真係樣樣都叫左~~
壽司款式多,而且都幾新穎,值得一試!

所以中意佢既刺身+壽司多啲!

炸物我就好中意個炸榴蓮,好好味!
中意榴蓮既人必叫~~~
雖然出面果啲都放左幾耐下,啲熟食都凍晒~

佢既雪糕櫃都令我地好出奇!好多唔同既雪糕揀~~ 又要講多句:真係好多選擇!

我同朋友都好滿意呢餐放題~ 環境舒服,唔會坐得逼!侍應態度好好,食物選擇多(雖然啲熟食麻麻地,大部分都偏咸,可能岩重口味少少既客人)真係值得一黎再黎!絕對係良好既放題體驗~ 誠意推介
2017-03-02
$220 (Dinner)