2024-01-29
前排朋友同我推介咗牛火鍋放題,前幾日咁啱又凍咗好多,所以就即刻去試吓,今次揀咗2號美國極黑和牛放題,包括咗美國極黑和牛片、安格斯牛板腱、海鮮、乳鴿、炸物、餃類等等,另外仲可以出去自助區拎嘢食,有多款火鍋食材同埋甜品飲品,自助區嘅位置好大,就算好多人都唔怕迫~湯底我哋揀咗龍蝦頭鍋,飲落都幾香甜濃郁,啱晒唔食辣嘅朋友😆每款牛肉都幾高質,每一款都好薄,牛味濃郁食落軟腍,油脂分布都平均,自己最鍾意SRF極黑和牛同埋肩胛肉🤤不得不提嘅就係佢哋嘅乳鴿,估唔到火鍋放題竟然會有乳鴿食,仲要係幾好食!乳鴿嘅皮脆脆地,都幾多肉同埋食落好多汁,真係唔錯😋另外仲有個竹笙釀蝦滑好特別,竹笙入面釀左蝦滑,而且仲食到粒粒蝦肉,口感唔錯,同埋當然唔少得我最鍾意嘅響鈴同埋午餐肉🤩飲品款式亦都好多,有唔同嘅罐裝飲品、支裝茶飲、酒類、仲有珍珠奶茶,今次飲過覺得佢哋嘅珍珠奶茶都幾好飲🧋最後當然要留肚食甜品,有唔同種類嘅雪糕同埋自家製甜品🍦🍨
湯底我哋揀咗龍蝦頭鍋,飲落都幾香甜濃郁,啱晒唔食辣嘅朋友😆
最後當然要留肚食甜品,有唔同種類嘅雪糕同埋自家製甜品🍦🍨