2020-12-02 790 views
🔘法式焦糖班戟Creme Brûlée Pancake $108評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 招牌甜品🥞,我係因為佢而黎朝聖。呢款甜品有三層班戟,淋上好creamy嘅吉士醬,再將表面嘅焦糖用火槍燒一燒,即刻做到又脆又淋身嘅口感,非常好食!。。🔘 松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹 $148評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 原隻軟殻蟹賣相吸引,炸的酥脆,蟹肉亦依然保持到水份,做到外脆內軟,配上蟹肉、蟹籽、溫泉蛋以及沙律醬,味道不錯。成個飯份量絕對唔細,女仔可能會食唔晒。。。🔘煎肉眼扒配日式青蔥牛肉汁 $198評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 肉眼扒煎得岩岩好,肉質依然好嫩,上面既日式青蔥牛肉汁,味道就好似鐵板燒既薄切牛扒捲住青蔥咁,幾好食。。🔻味道同賣相一流,但有少少貴🔻疫情令幾間分店結業😭推介指數:⭐⭐⭐⭐
法式焦糖班戟

松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹

🔘 松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹 $148

煎肉眼扒配日式青蔥牛肉汁

🔘煎肉眼扒配日式青蔥牛肉汁 $198
評分: 🌕🌕🌕🌕🌗

🔻味道同賣相一流,但有少少貴
🔻疫情令幾間分店結業😭
推介指數:⭐⭐⭐⭐