2024-04-26 93 views
好幾個朋友同我推介過銅鑼灣嘅一間西餐'Iza'bis'。佢地說個度嘅食物好有特色之餘,價錢又非常公道。於是我就決定帶埋一家人嚟試吓😊。💫大師海鮮桶💫推介指數🌿🌿🌿🌿🌿呢個太特色了!有加拿大龍蝦,青口,蜆,扇貝,大蝦,魷魚,松葉蟹腳,新薯,甜粟米等等。 我自己對於呢一個加拿大龍蝦非常推介,龍蝦鮮味十足,而且真係好大隻,食入口嘅時候龍蝦啖啖肉,好爽,另外呢一度嘅松葉蟹腳亦都好吸引,蟹肉一疏疏咁,非常鮮甜💫水牛芝士卡布里沙律💫推介指數🌿🌿🌿🌿一道西方式嘅胃菜, 水牛芝士真係好香,令人一試難忘,甘香中帶有點油脂香,相當開胃。💫時令活青口大蝦香蒜欖油意大利麵💫推介指數🌿🌿🌿🌿個人非常愛這道意大利麵。面條夠彈牙,滿口嘅鮮美青口與大蝦,再配上香蒜欖油,非常令人滿足!以上幾款特色西餐菜式,每一款都夠出色,味道一流,實在係舔舔脷呢!
💫大師海鮮桶💫
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿